The best advice for better living

 LaBlast

'LA BLAST' is al jaren een succes in Amerika.
Bekende programma's als "Dancing With The Stars" en "So You Think You Can Dance" hebben het imago van Ballroom en Latin dansen opgefrist. Wereldwijs is het aantal cursisten dan ook de laatste jaren heel erg gegroeid.

 

Louis van Amstel, de grondlegger van de cardio workout met Latin en Ballroom dansen, behaalde in Amerika met Kelly Osbourne de finale van DWTS en danste ook met Priscilla Presley de sterren van de hemel.  De metamorfose van zijn danspartners,  zowel geestelijk als lichamelijk en de wens om vooral ook zonder partner te kunnen blijven dansen dat was het begin van de workout LaBlast. Een solo cardio workout met oa Samba, Paso, Cha Cha, Jive, Salsa, Merengue, Jive en Disco. Met plezier werken aan het verbeteren van konditie, spierversteviging en gewichtsverlies. 
De fun van dansen en het effect van een cardio workout.


’LA BLAST' is  een volwaardige sportieve uitdaging. Een afwisselend en zeer effectief  lesprogramma. De positieve bijdrage aan een gezonde leefstijl.


Het motto van 'LA BLAST' is dan ook: als je kunt meeklappen, dan kun je er op dansen!

Ga jij de uitdaging aan: Let's La Blast!

 

 De "La Blast" lessen worden gegeven op 

Maandag   van 19.30 tot 20.30 uur 
  Les 1: 21 september '20
    
Donderdag van 18.45 tot 19.45 uur
  Les 1: 24 september '20
   

 
Uiteraard kunt u beide keren per week de lablast-lessen én alle Zumba-lessen volgen voor hetzelfde tarief. De kosten voor Zumba én LaBlast samen bedragen slechts € 104,- per cursus. Een cursus duurt 15 weken. Voor dit bedrag kunt u ONBEPERKT meedoen aan de Zumba én LaBlast-lessen (dus meerdere malen per week). Ook is het mogelijk om het cursusgeld in 4 maandelijkse termijnen te voldoen. Hiervoor betaalt u slechts € 4,- extra. Het lesgeld voldoen d.m.v. een machtiging betekent een korting van 3%. 
 
 

LaBlast