The best advice for better living

BRUILOFT 
Al jarenlang organiseren wij in ons dans- en partycentrum bruiloften en partijen. Vele bruidsparen wisten de weg naar ons dans- en partycentrum te vinden om van een onvergetelijke dag te genieten. Wij beschikken over een grote zaal (tot 250 personen) en een gezellige lounge.  Met uw wensen als uitgangspunt maken wij van uw huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis. Afhankelijk van uw wensen, wordt het hele feest van A tot en met Z, uit handen genomen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Van de muziek tot en met het diner en/of koud-warm buffet en alles wat daar tussen zit. 


Onze sfeervol ingerichte zaal en het bedienend personeel staan geheel ten dienste van het bruidspaar en de gasten. De zaal wordt qua opstelling geheel in stijl ingericht voor uw huwelijksfeest. Bij de entree plaatsen wij een tafel voor een receptieboek. Centraal creëren wij ruimte voor de receptiegroep van bruidspaar, ouders en schoonouders. Op een cadeautafel kunnen geschenken en bloemstukken worden geplaatst. Verder zorgen wij in overleg met u voor een gezellige feestopstelling van tafels en stoelen. Het is mogelijk om zitplaatsen voor alle gasten te creëren, maar ook kan er rekening mee worden gehouden dat een aantal gasten zich liever informeel door de ruimte beweegt, bijvoorbeeld op onze grote dansvloer. 


Uiteraard kunnen wij een ieder ontvangen met een kopje koffie en gebak of een welkomstdrankje. Wij kunnen een koffie-gebaks buffet opstellen zodat uw gasten zelf gebak naar keuze kunnen uitkiezen. Tijdens de feestavond mag een hartige snack natuurlijk niet ontbreken. Afhankelijk van uw eigen wensen kan het bedienend personeel rondgaan met hapjes, maar ook kunnen wij voor een snack- en bittergarniturenbuffet zorgen. Wij informeren u hier graag over.  Onze ruime ervaring is uw garantie dat alles perfect geregeld wordt. De feestdag zelf is echter nooit routine: onze inzet en enthousiasme zijn erop gericht een uniek en onvergetelijk feest voor u te verzorgen. En u heeft de zekerheid dat de rekening geen verrassing wordt!We hanteren een prijsindicatie per gast, zodat u van tevoren de kosten kunt inschatten. Graag informeren wij u hierover tijdens een persoonlijk gesprek.  


FEESTEN 
U heeft geen zin in het gesleep met tafels en stoelen? U wilt dit keer geen uitgebreide boodschappenlijst opstellen en lopen te sjouwen met flessen (fris)drank? U wilt een verjaardag vieren zonder allerlei geregel er omheen en de afwas na afloop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij zijn ervaren in het organiseren van diverse feestelijke aangelegenheden, zoals verjaardagen, reünies, personeelsfeesten etc..U kunt bij ons terecht met zowel kleine (vanaf 50 personen) als grote (tot 250 personen) gezelschappen. Onze zalen zijn daarbij sfeervol en verzorgd ingericht en wij beschikken over een uitstekende keuken. Wij verzorgen de catering geheel zelf en daaronder vallen onder andere diners, verschillende buffetten, koffietafels en diverse bittergarnituren.  Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden van ons dans- en partycentrum om voor u een feest op maat te organiseren. Neem eens vrijblijvend met ons contact op. Wij adviseren u wel om er op tijd bij te zijn!